Foredrag og turer

 

 

 

”Man går aldri så langt som når man

ikke vet hvor man skal.”

Ukjent

Et foredrag - eller en tur ?

 

Ønsker du eller ditt firma et foredrag? Under finner du de foredragene og turene jeg kan tilby. Finner du noe som kunne være spennende,

kontakt meg gjerne på mail torillstokkan@live.no eller på mobil 0047 99 000 739

 

Gå deg selv i møte

Mange har opplevet det "å miste seg selv", og mange har funnet egne veier for å hente seg selv tilbake. Jeg har funnet min metode, å gå! Å være i bevegelse både fysisk og mentalt. De utfordringene livet gir - og er - gjør og har gjort at jeg har måttet finne egne veier for "å gå meg selv i møte" igjen. Og igjen.

Ved å gå til naturen, filosofien, litteraturen og kunsten har jeg funnet min "pilgrimsled". Livet har også lært meg at det som har hjulpet og hjelper meg, også kan være til hjelp for andre.

Kanskje denne "leden" kan lede deg også? Tilbake til, - eller frem til deg selv? (powerpoint)

 

 

Tante Karen - Kvinnen bak Edvard Munch

Foredrag om denne vanlige, men høyst uvanlige kvinnen fra Fredrikstad, som stod bak, støttet, inspirerte og løftet frem en av verdens største kunstnere, nemlig Edvard Munch. Boken Tante Karen - Kvinnen bak Edvard Munch kom ut 10. mai 2013. (powerpoint)

Noen har hatt besøk og har blant annet skrevet dette om foredrag og bok.

 

Munchs Mødre - en Munch-vandring i Fredrikstad

En times sakte gange gjennom Edvard Munchs "tilhørighet" til Fredrikstad - fra Cicignongparken til Glemmen kirke. Se gjerne www.munch150fredrikstad.no

 

Eventyrlige Østfold

Eventyrlige Østfold - et innblikk i Østfolds eventyr, myter, mysitkk visdom, magi - og natur. Foredraget bygger på boken Eventyrlige Østfold. (powerpoint)

Dette foredraget kan lett omskapes til en busstur, hvis det er ønskelig.

 

 

)

 

 

 

 

 

 

 

Om å gå

 

 

"Når du har gått akkurat så langt at du ikke orker å gå lenger, da har du gått akkurat halvveis av det du klarer."

 

Visdomsord hentet fra Grønland

 

Min litterære verden

 

 

Minst en gang om dagen bør vi høre en liten sang, lese et godt dikt, se et vakkert bilde, og - om mulig - si et par fornuftige ord.

 

Johann Wolfgang von Goethe

Jeg har alltid hatt stor nytte, glede og trøst av å gå og har skapt et prosjekt og et foredrag kalt; Gå deg selv i møte.

Kanskje er dette et foredrag du eller dere kunne finne glede av å høre? Ta gjerne kontakt - se i menyen under Kontakt.

 

Jeg er så heldig å få lov til å jobbe med litteratur, både skrive, lese, lytte, spørre og arrangere. Min faste stilling har jeg som rådgiver under Enhet kultur i Sarspborg kommune og leder for Litteraturuka i Sarpsborg Jeg har en kulturkommentar i Fredriksstad Blad hver 5. uke, og jeg skriver også bøker - og jeg bokbader. Se i menyen under Bokbader.

Copyright © All Rights Reserved Torill Stokkan