Foredrag og turer
”Man går aldri så langt som når man

ikke vet hvor man skal.”

 

Ukjent

Et foredrag - eller en tur ?


Ønsker du eller ditt firma et foredrag? Under finner du de foredragene og turene jeg kan tilby. Finner du noe som kunne være spennende,

kontakt meg gjerne på mail torillstokkan@live.no.

Tante Karen - Kvinnen bak Edvard Munch

Foredrag om denne vanlige, men høyst uvanlige kvinnen fra Fredrikstad, som stod bak, støttet, inspirerte og løftet frem en av verdens største kunstnere, nemlig Edvard Munch. Boken Tante Karen - Kvinnen bak Edvard Munch kom ut 10. mai 2013. (powerpoint)

Noen har hatt besøk og har blant annet skrevet dette om foredrag og bok.

www.munchfredrikstad.com

Munchs Mødre - en Munch-vandring i Fredrikstad

En times sakte gange gjennom Edvard Munchs "tilhørighet" til Fredrikstad  - fra Cicignongparken til Glemmen kirke.

www.munchfredrikstad.com

Gå deg selv i møte - å bli venn med sorgen

Mange har opplevet det "å miste seg selv", og mange har funnet egne veier for å hente seg selv tilbake. Jeg har funnet min metode, å gå! Å være i bevegelse både fysisk og mentalt. De utfordringene livet gir - og er - gjør og har gjort at jeg har måttet finne egne veier for "å gå meg selv i møte" igjen. Og igjen.

Ved å gå til naturen, filosofien, litteraturen og kunsten har jeg funnet min "pilgrimsled".  Livet har også lært meg at det som har hjulpet og hjelper meg, også kan være til hjelp for andre.


Eventyrlige Østfold

Eventyrlige Østfold - et innblikk i Østfolds eventyr, myter, mysitkk visdom, magi - og natur. Foredraget bygger på boken Eventyrlige Østfold.